24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Storitev za naročnike
+386 2 6202 300
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30

Koristi za zaposlene

Aktivnosti za zdravje in osvežitev

Za zaposlene organiziramo občasne športne aktivnosti ter možnost udeležbe na poletnih komunalnih igrah. Za osvežitev je v mrzlih zimskih dneh na voljo čaj za osvežitev, mesečno pa je na t.i. sadni dan na voljo brezplačno sadje za zaposlene.

Usposabljanja in razvoj zaposlenih

V družbi Saubermacher si prizadevamo za čim večjo usposobljenost svojih zaposlenih, saj le-to zagotavlja največjo konkurenčno prednost. Glede na ciljane potrebe naših procesov zaposlenim nudimo tudi dodatna zunanja in interna usposabljanja.

MyGuides/Moji vodniki

Moji vodniki so naša kontaktna točka za večjo pravičnost na delovnem mestu. Za nas je pomembna skupnost - razvoj skupnih rešitev, partnerstvo in kolegialnost. Moji vodniki zajemajo več prostovoljcev, ki delujejo kot vmesnik do uprave. Zmeraj imajo odprta vrata za potrebe in skrbi naših sodelavcev. Moji vodniki pomagajo podjetju pri notranjih dogodkih zaposlenih, zagotavljajo posebne ugodnosti za zaposlene partnerskih družb ter organizirajo skupni zajtrk ali piknik.

Koristi - Zaposlitev - Saubermacher Slovenija

Aktivnosti za zdravje

Preventiva nosi pomen skrbi. Ker zadevo jemljemo resno, lahko tudi naši zaposleni uživajo v celovitem zdravstvenem programu, ki ga nudimo.

Poleg lastnega splošnega zdravnika ponujamo možnost posebnih pregledov, osredotočenih na zdravje, vključno s cepljenjem, zdravstveno vzgojo in drugimi podpornimi storitvami za vzdrževanje zdravja: vodeni in samoorganizirani programi vadbe, vadbe z ergonomijo, masaže ter nasveti glede prehrane in fitnesa. Naši zaposleni imajo tudi možnost udeležbe na športnih prireditvah, za katere bo Saubermacher plačal vstopnino.

Vedno slišani – moji vodniki

Moji vodniki so naša kontaktna točka za večjo pravičnost na delovnem mestu. Za nas je pomembna skupnost – razvoj skupnih rešitev, partnerstvo in kolegialnost. Moji vodniki zajemajo več kot 6 prostovoljcev, ki delujejo kot vmesnik do uprave. Vedno imajo odprta vrata za skrbi delavcev in v večini primerov jim nudijo hitro rešitev.

Moji vodniki pomagajo podjetju pri notranjih dogodkih zaposlenih, zagotavljajo posebne ugodnosti za zaposlene partnerskih družb, organizirajo skupni zajtrk ali piknik.

Roka pomoči - Saubermacher Slovenija

Skupaj smo močni – roka pomoči

Naše notranje združenje ‘Roka pomoči’ pomaga zaposlenim in njihovim neposrednim sorodnikom v nujnih primerih. Storitve pomoči pomagajo prostovoljci Saubermacher, ki vsako leto obravnavajo približno 50 primerov.

Podporne storitve, ki jih nudimo:

  • Finančna pomoč, npr. za popravila ogrevanja, zdravstvene stroške, zdravila za otroke ali invalidske vozičke.
  • Svetovanje in usposabljanje v težkih razmerah, kot so katastrofe, ločitev, smrt partnerja.
  • Podpora pri izbiri zdravnika za rehabilitacijo, terapijo, operacije itd.
  • Financiranje dolgov za zaposlene