24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Storitev za naročnike
+386 2 6202 300
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
prosta-delovna-mesta

Prosta delovna mesta pri Saubermacher Slovenija

prosta-delovna-mesta

Razpisana prosta delovna mesta

Ob našem delu je naše največje prizadevanje ohranjanje naše narave in okolja, kot ga imamo. To vključuje tudi naša delovna mesta in zaposlene. Potrebe naših zaposlenih jemljemo resno, saj so nenazadnje temelj našega uspeha! V podjetju Saubermacher želimo ustvarjati okolje, v katerem je vredno živeti, se zavzemati za poštenost, varnost naših zaposlenih na delovnih mestih in možnost njihovega razvoja. Če želite biti del naše ekipe, si oglejte naša trenutna prosta delovna mesta, ali nam pošljite svojo splošno prijavo- najbolj okolju prijazna bo spletna prijava tukaj.

Kariera pri družbi Saubermacher

Odlične možnosti

Za nas je še posebej pomembno zadovoljstvo in razvoj zaposlenih. Zanašamo se na celovite mentorske programe, usposabljanje na podlagi potreb in nadaljnje izobraževanje, poklicno zdravstveno varstvo in usklajevanje poklicnega ter družinskega življenja.

Veliko naših zaposlenih se skozi leta razvija v strokovnjake na svojem področju. Zanašamo se na dobro mešanico notranjih in zunanjih predavateljev, da bi dosegli optimalne rezultate in dober prenos znanja. Nekateri zaposleni v okviru predavanj na univerzah in visokih šolah predajajo svoje znanje tudi študentom. Zelo smo ponosni na te storitve, ki jih zaposleni poleg strokovnega dela v podjetju prostovoljno zagotavljajo!

»Delo je zame več kot samo delo. Pri Saubermacherju niso najpomembnejši samo cilji podjetja, ampak smo pomembni tudi ljudje, naše združevanje in sodelovanje, ki ga premoremo.«


»Kar obožujem pri svojem delu je sodelovanje s sodelavci. Dnevno naša ekipa sortira več nekaj ton odpadnih baterij - ampak našemu delu nikoli ne primanjkuje smeha in zabave.«