24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Storitev za naročnike
+386 2 6202 300
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
18. aprila 2023

Za nami je jubilejni, 10. Bowling turnir podjetjij iz skupine saubermacher v sloveniji – »čistimo keglje 2023«

V soboto, 15. aprila 2023, je v Murski Soboti potekal tradicionalni, že 10. bowling turnir podjetij iz skupine Saubermacher v Sloveniji, ki od samega začetka nosi prepoznavno ime »Čistimo keglje«.

V soboto, 15. aprila 2023, je v Murski Soboti potekal tradicionalni, že 10. bowling turnir podjetij iz skupine Saubermacher v Sloveniji, ki od samega začetka nosi prepoznavno ime »Čistimo keglje«.

Na 10. turnirju Čistimo keglje 2023 je sodelovalo 14 ekip iz 5 podjetij skupine Saubermacher v Sloveniji, kar je največ doslej. Skupaj z navijači se nas je tako zbralo okrog 80 zaposlenih iz podjetij Čisto mesto Ptuj d.o.o., Pup – Saubermacher d.o.o., Saubermacher – Komunala d.o.o., Saubermacher Outsourcing d.o.o. in Saubermacher Slovenija d.o.o. Dopoldanski, tekmovalni del je potekal v bowling centru TC Maximus v Murski Soboti, razglasitev rezultatov s podelitvijo nagrad in družabni del srečanja pa na idilični prekmurski lokaciji, v Panonski vasi v Tešanovcih. Po zaključenem tekmovanju vseh 14 ekip, ki so na turnirju podrle skupaj kar 27.941 kegljev, smo izvedli še tradicionalno tekmo direktorjev.

Tako tekmovalni kot popoldanski družabni del sta potekala v odličnem vzdušju, z veliko mero dobre volje in pozitivne energije. Zaposleni v različnih slovenskih podjetjih iz skupine Saubermacher smo imeli to soboto priložnost, da smo se odklopili od vsakdanjega delovnega ritma, se razgibali in hkrati izmenjali obilo informacij, stkala so se nova poznanstva. Znova smo dokazali, da nam nikoli ne zmanjka energije – ne za delo – v soboto podiranje kegljev, ne za zabavo, kar smo dokazali v družabnem delu dogodka, še posebej na plesišču. Rezultat vsega skupaj pa je bilo prijetno druženje in kup nepozabnih spominov.

Turnir Čistimo keglje je v organizaciji podjetja Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. bil prvič organiziran 21. aprila 2012 in ker je  sovpadal z Dnevom Zemlje (22. april), je dobil ime Čistimo keglje. Letos, 15. aprila 2023, se je odvijal 10. jubilejni turnir, ki bi moral priti na vrsti že leta 2021, vendar smo turnir zaradi korone v letih 2020 in 2021 morali izpustiti. Ime turnirja je ostalo isto kot v preteklih letih – simbolično »Čistimo keglje 2023« – ker smo v skupini podjetja, ki skrbimo za gospodarno ravnanje z odpadki, zato izraz »čistimo«.

Ob jubileju je turnir dobil tudi svoj logotip, je pa ob tej priložnosti podjetje Saubermacher – Komunala izdalo še posebno številko internega glasila Smetarske novine, v katerih so zbrani utrinki prvih devetih turnirjev, statistika turnirjev in vtisi udeležencev.

Upamo, da bodo tudi v prihodnje priložnosti za taka športno-družabna srečanja.

Pripravila:

Aleksandra Vogrinčič